top of page

DAN ODPRTIH VRAT GIS IN ZGS 2020 PRESTAVLJEN V 2021

Lepo pozdravljeni gozdoljubci.


Pretekli tedni so nas navadili na neke nove pristope – v učenju in življenju. Nekateri so nam bili tuji, drugi spet ne tako zelo. A vsekakor se je izkazalo, da so mnogi Slovenci prepoznali dobrobiti naše največje naravne dobrine - gozda. Predstavljal je kakovostno okolje za učenje, rakreacijo ali samo umik od novih razmer. Upamo in si želimo, da bo to spoznanje še podžgalo učenje o naravi in željo ohranjanja naših gozdov!



Gozdarski inštitut Slovenije je zaradi mnogih omejitev tako kot večina javnih zavodov zaprl svoja vrata sredi marca, naših aktivnosti pa zaradi ukrepov še do sedaj ne izpolnjujemo v polnosti. Zaradi tega vam moramo sporočiti težko novico, s katero smo oklevali do zadnjega – DAN ODPRTIH VRAT GIS IN ZGS 2020 JE ODPOVEDAN.


Ker se je v zadnjih tednih izkazalo, da so mnoge gozdne poti polne smeti, odpadkov in so na njih vidne neželene sledi človekovega delovanja, vas naprošamo, da s svojimi učenci in njihovimi starši delite GOZDNI BONTON. Mogoče pa spremenimo obnašanje vsaj enega sprehajalca ...


Pozdravljamo vas izpod svetlo zelene strehe mladih bukovih dreves, uživajte v gozdu in se vidimo ob letu osorej!


bottom of page